fredag 2 augusti 2013

Skojiga dygn :)

Åh min Gudinna! Vilka dagar! Först var allt underbart och kul, spännande, lyckligt.....för att sedan gå in i dödens död med filmatiserad terror. Om vi säger så här, apropå mitt förra inlägg....nu har jag tillräckligt med material att fylla några A4 i bloggen vad gäller självutlämnande hemskheter. Men jag gör det inte, det räcker med att säga att jag varit sjuk...i magsjuka, å det värsta på många år. Punkt.

Dåligt har också varit att jag därmed inte kunnat äta mina mediciner. Plus att jag inte åt något som ens liknade mat på två dygn. Jag vet, det är ju så här det blir när man är riktigt sjuk...men när jag är mitt uppi det tror jag nästan inte det är sant att allt kan vara så kopiöst jävla hemskt ;). 

Jag har haft såå många snälla själar omkring mig som erbjudit sig att gå med trollen. Även idag blir det så, för trots att jag mår mycket bättre så är jag absolut inte frisk. Tycker dessutom att det är bra för hundarna att gå ut med andra, nyttigt. Idag blir det dessutom vackra J som går en tur tillsammans med sina två troll så de blir en liten flock. Spännande hur det kommer gå ;).

Men innan allt detta hemska hände så.....var det födelsedagsfirande. En riktigt lyckad födelsedag (nästan iaf ;p) blev det. Han var hemskt nöjd med sina presenter och det var det viktigaste. Jag ska visa senare vad han fick. 

Jag har nu fått alla uppgifter för att kunna använda min nya fina hemsida som Mir har gjort :-). Så det ska jag titta på idag, riktigt spännande! Så bara jag lärt mig lite om hur man gör så ska vi publicera den och jag kommer fortsätta mitt bloggande där. Självfallet skriver jag ett inlägg här med länk då.

Önskar er alla en fin och frisk dag!

 

Inga kommentarer: