söndag 4 augusti 2013

Saltdoft och att njuta sig frisk

Traskade omkring på ett berg och lyssnade på Yohio live igår. Drack kaffe vid havet, njöt av saltdoften och den fuktiga luften. Både jag och Luv har varit hemskt sjuka, men för varje steg vi tog blev vi friskare och på hemresan var båda helt bra igen. Skönt. Och förståeligt.

I samband med att jag byter bloggen här mot hemsidan, så kommer jag öppna upp min instagram. Jag vill ha två motsatser, och båda ska vara tillgängliga. Jag vet att alla vill att jag kommer med mina egna fotografier, vilket jag är dålig på, och jag älskar verkligen mina samlade google-bilder jag brukar i bloggen ;). Jag vill berätta min vardag och mitt liv i sagoform, medan jag på instagram kan kan lyfta fram 2000-talet och dess Trollkatt på ett annat sätt, kanske mer ytligt(?). 

Älskade sommar. Den bästa på länge vädermässigt :). 

Idag ... vill vi njuta ännu mer av sol och värme. Först avverka några tråkiga ärenden och sedan ägna oss åt trollen, älskade små svansförsedda oknytt. Kanske vi får inte bara fin, utan rent av vackert-främmande mot kvällen :) .... och om så, kan det tänkas att nästa gång ni läser mina ord är det på nya platsen. Jag behöver lite guidning vad gäller galleriet. Jag borde väl egentligen fylla upp dem jag kan innan jag öppnar sidan, men vi får se....fylla upp gallerierna alltså. 

Önskar er en fin Sunnas dag :)

1 kommentar:

Cecilia sa...

Skönt att ni är friska igen! Det suger ju att vara sjuk när sommaren äntligen är här.
Den här sommaren har verkligen varit kanon! Av mina hittills 2 veckor av fyra har solen skinit i stort sett varje dag! Otroligt :) Happy!