tisdag 6 augusti 2013

Kaffesurr som vanligt

Så var det dags att plocka ihop och ta farväl av denna blogg. Den har fungerat mycket väl under vår tid tillsammans, och jag har dessutom haft turen att få hjälp av flera olika hyggliga bruttor vad gäller att designa den så den varit snygg och passat mig för stunden. För det säger jag tack, igen. 

Jag trodde att det bara var att kasta ihop litte av vad jag ville ha på nya stället och poff så öppnar vi den, men nope...att ladda upp bilder som ligger på nivå 5000 pixlar tar en himla lång tid! Skalar ned dem i efterhand på sidan, då jag saknat photoshop ett bra tag. Hur som....det tar tid! Vill åtminstone ha halva sidan klar innan jag öppnar den, men visst kommer jag få fylla på efterhand en hel del. Men hjälp av Mir, till dess jag kan och förstår allt själv.

Och det här med att ha tjock text rakt igenom så som jag har nu (plus superstor text) ... vilket jag valt för att de som inte ser så bra ska kunna läsa enkelt också... man får markera texten på nästa ställe om den inte syns tillräckligt bra. Sa Mir, och då gör vi som hon säger tycker jag ;) <3.

Idag är en bra dag. *Bestämd*. För igår var ju nja och min kropp svarade direkt på det med feber och illamående. På kvällen igår kom snygg-Rikard för kaffe och surr och blev kvar en bit inpå natten. Jag gick faktiskt och lade mig och lämnade honom med min rödtott, vilken han förvisso var här för att träffa i första hand :). Och idag kommer snygg-Matea och ska hjälpa mig med lite datagrejer. Jeeeeej!! *Dansa happi-dans* Glad över vad jag då får idag.

Vi är i svartmåne nu och det känns! Jag brukar inte alls känna det så tydligt som denna gång. Ska verkligen försöka lyssna på det, och är som sagt glad över den mulna dagen som inte tycker jag måste lägga på några knop alls. 

Såg spöke på väg hem från sundsvall. ;) Ha! Jo faktiskt. Han satt lutad mot något vid en korsväg, med benen uppdragna och armarna lutade över dem. Han utstrålade något mkt speciellt...det var som att luften vibrerade. Jag är glad, det är så otroligt sällan jag ser saker. Den här mannen kommer nog vara med ett tag, på ett eller annat sätt....kanske i min skrift. Det känns som att han är "min". Svårt att förklara. 

*Mer kaffe!

Väljer att sluta med min rocacea-medicin nu. Jag har inte ätit den sedan jag fick magsjuka och den är svår att äta också...påverkar magen en del, ger halsbränna och så. Jag är ledsen att den inte hjälpt mig, jag som hoppades så på det. De förbättringar som är kommer av sommaren bara. Jag tror dock att även rocacea påverkas av vad jag äter, så jag ska tänka på det i framtiden lite mer. 

Tror det är dags för troll snart (fast de sover ännu) och sedan samla mer sådant som ska till nästa ställe. Funderar på att göra en Widegren och samla ihop all media man alls haft att göra med och posta ut. Maybe. 

Önskar er en finfin dag. Det är som sagt svartmåne, ta det luuungt ;-*

Återkommer med nya adressen snart.

Inga kommentarer: