måndag 15 juli 2013

Yta

Glad. För igår mådde jag otroligt dåligt i kroppen när jag vaknade, och idag är det bättre :). 

<---Hår :)! 

Jag längtar till dess mitt är så. Mitt hår har under sommaren ljusnat så pass, även i den gamla toningen, att löshåret har en radikalt mörkare färg och går inte att använda. Vilket är okej, för skönt att ha i löshår är det så definitivt inte! Det är så man blir alldeles stel i huvudrörelserna.

Luv sa igår att OJ vad det vuxit, håret. Jag har svårt att se det, har trots allt klippt bort över 15cm redan. Nåväl. Det kommer sig, sakta men säkert. Jag älskar hår, jag älskar mitt hår, jag älskar långa hår :). 

Igår plockade jag ur alla mina smycken i öronen. Man ska ju trots allt fylla 36 nästa gång!! Ah-haha, nädå, skojar ;). Jag plockade ur dem för att jag haft så sedan jag var 13 år....det är ett tag det...och för att flera av dem var av en sort så allt bara fastnar i dem=besvärligt som satan. Och jag tyckte jag blev superfin utan dem :). Nyfödd skogstuva minsann, utan massa onaturligt (för skogstuvor) bling i öronen. 

Jag sysslade dock inte bara med ytligheter igår....och som sagt jag var hiskeligt sjuk faktiskt....har ju börjat morgonkräkas av feber tydligen..(när jag får skov).dumt! MEN....jag hade tvättstugan, och det var en del...och Luv jobbade delad tur så det var bara att bita ihop. Jag kockade ihop grönsaksbiffar på potatis och broccoli, vilka fanimig inte satt ihop så bra men smakade desto bättre :). Blivit mer sötsugen i samband med att vi lagt om kosten, så jag gjorde kokostoppar också, och potatischips i ugnen för det var filmdags sent på kvällen när Luv kom hem. *Husfruig*

Jag har faktiskt tänkt mig att återgå till gymmet snart också. Nu rör iaf jag mig otroligt mycket sommartid ändå, så jag har inte kännt någon "stress" för det, men likväl...jag betalar trots allt och där finns allt jag behöver, nära dessutom, så varför inte? 

Idag vill folk socialisera, och jag får se hur jag gör. Luv är ledig idag så han är prio ett såklart. 

Ja just ja...jag skulle ju göra en budget och sådant, så som jag skrev här tidigare....det har jag glömt här i all feber :). 

Världens tråkigaste inlägg ;-D hahaha. 

 

Inga kommentarer: