torsdag 4 juli 2013

Suktat efter fisk

Åh så skönt allting är när kroppen fungerar som den ska :-D! 

Tog en tur till lillänge för att kolla lite fiskar till akvariet. Jag vet att jag skröt förut om hur duktig jag var med guppys och när expediten varnade mig om att de idag är så sönderavlade att de är svåra att ta hand om så tänkte jag bara -Jaja, inte för mig! ....Och sinnes att jag ens stöttat den sortens avel också förstås! Vill inte ens tänka på hur många fel jag begår i livet, så sett. Well...mina fem guppys har således dött ut en efter en trots att honan faktiskt födde en kull vilket visar på att fisken trivs. Idag är honan kvar och ett av hennes yngel. Alltså....inga fler guppys för min del!

Fick skjuts ut på frösön idag, ren lyx :), och fick på plats prova en korsett som till min stora glädje hade samma sorts knäppning fram som den jag själv äger och har svårt att hantera. Nu vet jag lite bättre hur jag ska göra, men måste nog ändå vara två gissar jag. Fick mig några koppar kaffe samt en del kattgos och trevligt samtalande (människor emellan). Lyckades dessutom få syn på bland annat serien Ljusets Rike vilken jag själv har också (plus Isfolket och Häxmästaren) men på förstnämnda så har jag inte de sista fem böckerna av någon kopiöst outgrundlig anledning!? Så nu fick jag låna dem och är mycket road :-D <3.

Tog mig en promenad hem som var skön i stort sett, men vid vattnet höll jag på att blåsa bort! Tyckte synd om artisterna som skulle spela på Surfbukten men hoppas de fick publik som stod ut med blåsten ändå.

Nu ska jag kocka något vegetariskt som skall bli en mycket sen middag till dess Luv slutar jobbet. Det där med spa har jag sovit bort för denna dagen....bättre lycka imorgon ;).

 

Inga kommentarer: