söndag 21 juli 2013

Rött

Så har vi vridit oss ett halvt varv, och vänder sakta blicken mot den senare delen av året igen. Skuggorna tätnar om kvällarna emedan vi njuter av årets skörd av saftiga rovor och säd. Den första av skördehögtider är i annalkande. I skrivandets stund befinner vi oss i fullmånens kraft, och allt känns mustigt och över brädden fyllt av allt man önskar.

Det var en god dag igår, vi befann oss i en by något söder om hemtrakten och där var varmt nog att gå i linne hela den dagen. 

Vi bestämde att äta nachos igårkväll, och sökte således efter den vegetariska färsen men vi befann oss på fel affär. Så det blev färs på kött, om än ekologisk sådan. Så, vi är överens om att färs på kött stinker när man steker det. Kopiöst vidrigt. Maten i sig var lika god som alltid, men inte ett dugg godare än skapad med den vegetariska färsen! Kroppen tyckte däremot att det inte alls var kul efteråt. Så....ingen med KÖTTfärs här, inte ens ekologisk. 

Hår. Nu får jag med mitt avklippta nackhår när jag sätter tofs :-D om jag sänker den liite så ;). Fast jag har fortfarande den där 2cm-tussen efter mittendreadsen bak i nacken...men det växer ju det håret också. Det kommer sig :-D! 

Har otur med drak-uppfödningen igen ;)....hahah. Kommit flera nya och mina vill inte nuppa fram någon av dem :/. Risigt!

Önskar er alla en riktigt fin dag och hoppas det går att läsa den röda texten, nu då bakgrunden för ånga av oss inte alls ligger på plats.

Kisses ;-*


 

Inga kommentarer: