torsdag 4 juli 2013

Min planerade dag

 Ännu en ljuvlig dag, har jag tänkt mig.

Gårdagen började himla dåligt måste jag säga. Hög feber och allmänt dålig. Men under eftermiddagen lyckades jag trots allt både diska och städa, rengöra hela akvariet samt följa med på en underbar skogstur på vackra frösöberget. Kvällen avslutades med massor av gott tugg och läsk till filmen Hobbit. Har några filmer att glo på nu, nästa blir Cockneys vs Zombies, den kommer vara en höjdare. Fick tipset om The Call också, som vi ska se i helgen har jag tänkt.

FB ger ju vem som helst möjlighet till kontakt. Och jag är LESS på karlar som jagar på ett ohyffsat sätt, ja jagar överlag that is. För min gräns för ohyffsat är extremt låg, där de flesta verkar börja fnittra och bli våt mellan benen så blir jag bara förbannad. Ursäkta språket men jag är irriterad. Detta gäller ingen av er män som läser min blogg och som jag faktiskt brukar prata med, så ta inte åt er! Men det finns ju andra, gifta män, upptagna män eller bara män...som verkar ha svårt att förstå! Om jag inte besvarar någonting alls så borde man förstå att ge upp?! Eller bli blockerad, simple as that.

Så...nu ska jag sluta vara upprörd ;).

Eftersom jag (rent fysiskt) verkar må okej idag ;-D haha, så ska jag ta en promenad över till frösön och besöka Liza är det bestämt. Det har jag inte gjort förr, så det ska bli kul :). 

Är verkligen inne i ett skönt flow i livet. Även då kroppen krånglar är det helt okej. Allting bara är, och det behöver inte vara något speciellt. Fast jag har massor jag verkligen vill göra också, så jag tror jag måste skriva ned en lista som jag kan pricka av efterhand. Visst, att njuta är ett bra sätt att låta tiden gå på också, men vissa saker vill man få gjorda också. 

Skrev ju förut att jag skulle på ett möte för att förbättra min ekonomi...och det blev som jag hoppades :). *Extremlyhappie* *gör winwin-dansen*

Ikväll ska jag göra ett lååångt spa i min ensamhet. Ska beslutsamt försöka göra slut på en del produkter av Yves Rocher. Sedan ska jag gå ur där och inte handla mer. Man skulle ju kunna vara rabiat och bara kasta allt man äger från dem, men jag är lite för snål för det ;). Många produkter är bra, men jag vill inte stötta dem mer. Det blir dubbelmoral tycker jag.

Nu ska jag försöka drak-nuppa fram den nyaste draken i dragonvale :) och fixa litte veggo-käk.

Önskar eder alla en fartfylld och isande torsdag.

 

 

 Inga kommentarer: