tisdag 16 juli 2013

Lovelove

 Gudinna vad jag kan bli hooked på saker och ting. Ja, manisk verkligen. Till och med jag själv skulle kunna undra över om det beror på att man inte arbetar, men nej så är det inte. Min kära arkeolog till storasyster är exakt likadan som jag, och det finns ingen som arbetar så mycket och så hårt som hon gör. Så är vi väl infantila då, men oj så kul vi har emedan resten av livet rullar på, vilket funkar finfint. NÅ....min, mitt, en upplevelse av äganderätt ;-D är såklart Norman Reedus. Vi skulle ju matcha varandra like a glove! 

Så, män är lättsammast att frottera sig i på internet :), då jag förmodligen borde jaga minst lika mycket om all veggo-käk jag lagar till, vilket säkert kan ge er läsare mer. Men men. Jag kan bara säga att jag är manisk i veg-maten också, och det går toppenfint! Jag blir verkligen otroligt mätt på dessa bönor och linser. *Tipsar*

Fast inatt har jag gnisslat tänder som attan och druckit läsk som en galning. Det ena på riktigt det andra i drömmen. Åh så gott det var med läsken, först coca cola och sedan Dr Pepper. Så jag vaknade med ont i både tänder och käkar, samt en törst utan dess like på något iskallt....så plötsligt står jag där och dricker ett glas mjölk...huvva...och inte släkte det törsten heller. 

Jag är i skov. *Sur* Och då gnisslar jag tänder i sömnen också. Massa ont i kroppen och feber på det. Ajja...jag tror det beror på vädret, kylan, blåsten. Mest kylan. Min kropp reagerar direkt på den. Borde flytta. Vi ska titta efter ställen som kan verka intressanta när vi åker på vår semestertripp i september. 
Behöver mer värme än vackra Jämtland ger.

Kära Norman är med överallt. Som Firefox-design på datorn, skrivbordsbakgrund, mobilbakgrund...eh-hehehe. Ska shoppa roliga saker med honom senare, jag köpte en t-shirt till syster med hennes hookedup. Och en kudde...hahaha. *Frotterar oss i barnsligheter och njuter*

Fotat lite instagram ego-bilder.....

På Shamanen säljs gnuggis-tatueringar :-D och jag hittade igen de jag köpte i samband med att jag ville se om jag kunde ha en gadd på armen, haha....vilket sedan resulterade i en något större äkta variant ;). Denna hamnade på halsen, det blev skitsnyggt men jag skulle ändå inte sätta något där på riktigt.
Snart drar yran igång, och jag ska erkänna att jag är fullkomligt ointresserad av själva grejen, men gillar ändå att staden lever upp så pass som den gör under dessa dagar. Det blir en annan sorts energi här, gladare, mer levande, inte lika mycket "gett upp"-energi som Östersund annars utstrålar. Så, det ser jag fram emot, dessa yran-dagar :).

Idag ska jag göra något nyttigt, trots ont i kroppen. Vad det blir får vi se.

Kisses ;-*

 

Inga kommentarer: