lördag 6 juli 2013

Lördag

Nu har jag nästan en hel vecka tillsammans med Luv då han är ledig minsann. Underbart! Idag tror jag vi ska grilla, och imorgon är det födelsedagskalas så jag ska baka en smörgåstårta ikväll. Pixie fyller 5 år imorgon :) så hela släkten kommer.

Igår spöregnade det verkligen hela dagen, så jag slog upp mina fönster, tände lite stearinljus och lade mig att lyssna till regnet. Mycket rogivande och vårdande.

Vilken otroligt glad sommar detta känns som! Jag är lite rastlös och vill komma iväg från stan förvisso, men eftersom Luv arbetar konstant får vi snällt vänta lite. Vi har så otroligt underbara människor omkring oss som ger oss möjligheter till äventyr genom att låna ut både bostäder och underbara transportmedel. Så visst skall vi iväg, men inte ännu. Men en glad sommar är det, det ligger i luften känns det som. Jag vill aldrig att den tar slut!

Å andra sidan har en fin sommar den fördelen att vintern kan kännas enbart mysig.

Övrigt en mycket bra dag att rensa lite i skåpen *som tips*, skapa mer ordning, kasta gammalt smink och andra produkter. Ta reda på fakta om de produkter man köper, vad det än är för något. Ät en frukt. Ha sex. Skratta massor. Vårda djuren. Ge varandra Kärlek.

Puss <3