tisdag 9 juli 2013

Livsglädje

Kra Kra där ute i den smått regntunga världen. 

Är inne i en period av lekfullhet och intresse för matlagning. Igår gjorde jag min första hummus, och den blev toppen men stark på vitlök. Jag tror jämt att recepten är snålställda på vitlök, så står det två klyftor tar jag tre. Jag ska sluta med det nu ;). Idag blir det en gryta på röda linser, med bland annat kokosmjölk och cyrry i, samt en blomkålsallad till det. Detta blir ju så otroligt mycket billigare än att köpa den färdiga vegetariska maten, plus att detta är 100% nyttigare också :). 

Är tänkt att vi ska sitta med lite planering idag, jag och Luv...se när det går att få in en mindre semesterresa. Tror vi behöver lite planering den här gången, lite mer fokus. 

Vi ska också gå till Jamtli och muséet idag. Utan troll. 

Jag har fått fler förfrågningar om att spå, så det ska jag också fokusera på. Vill ju skapa om en ny spåduk så jag kanske skall göra det först och så inviga den. 

För första gången har jag lyckats få alla mina tre St: Paula att blomma samtidigt :). Min första vita fick jag av pappa, nästa i rosa fick jag av Vargtass och så köpte jag en lila själv :). 

Det finns så mycket jag vill, och gärna allt samtidigt, likväl fattas det fokus så jag kan inte riktigt bena ut VAD det är egentligen....bara en sprittande livslust! Så jag gör egentligen inget speciellt, läser böcker, går i skogen...är med Luv och troll. Går med en pirrande förväntan i mig konstant, vet inte om det är sommaren i sig eller om det finns något reellt klimax på detta där ute i framtiden. 

Spännande saker.

* Att resa med Luv.
* Att få en hemsida ;).
* Att vara med i Huldrans Garderob.
* Att lära nytt i matlagning.
* Att vakna på morgonen till en ny oskriven dag.

Att pyssla med håret och se nytt friskt hår komma sig och bli längre. Att använda det där kokosfettet och veta att det är nyttigt. Att läsa om tankens kraft, om hur världen styrs och hur man kan leva mer fri och med öppna ögon. Frihet är viktigt för mig. 

Nå. Det finns så mycket att glädjas åt. Så mycket Kärlek att leva med. Så mycket pengar att välja för. Så mycket känsla i huden som ger välbehag. Så mycket musik, så många färger och så många befriande skratt.

Var delaktiv i livet och njut allt vad ni kan. Det ska jag göra, även om jag inte sysselsätter mig med något konkret storslaget för stunden :).

Kisses ;-*

Inga kommentarer: