måndag 29 juli 2013

Hejhopp


Godmorgon oknytt och människobarn.

Idag ska jag se över mitt örtförråd och göra en lista på sådant jag vill ha inför vintern. Jag ska också göra en rejäl utrensning i min garderob och se till att bli av med massor av kläder. Jag har alldeles för mycket nu.

Han som går i ett med solnedgången kom hem sent igårkväll. Vid midnatt sprang vi ut och njöt av den varma luften och dansade (han dansade inte så mycket) med fladdermössen som äntligen är med oss igen. Som jag saknat dem, som jag älskar dem. De är så vackra! En nattkatt tassade tyst förbi och sneglade misstänksamt på trollen. Underbara sensommarnätter!

******************************************

Älskade Cindy fick en egen present nu under yran också, en mini-tröja med Motörhead :). Skitsnygg! Ska sy in den lite runt magen bara, den är för en människobebis egentligen, men funkar fint på troll också. Eftersom rödtott är den som fyller år imorgon så var det "hans" troll som fick sig en tröja. 

Systerdotter med mor var hos mig igår så jag hjälpte dem att beställa kläder till tösen. Hon kör ju på manga/cosplay så det var kläder tillhörande Kaito, en av alla dessa karaktärer. De sys upp speciellt för beställaren så det var då himla avancerat ;-D.


Själv fick jag ett litet (eller himla stort kanske) linne att bo i ;p.


Gav mig på att färga ögonbrynen igår ;-D. De blev himla mörka måste jag säga. Fördelen (det finns många ifs) med att gå osminkad så mycket under sommaren är att det känns riktigt kul att börja sminka sig igen mot hösten. Jag tycker faktiskt att när man blivit solbrun så är det snyggast att vara naturell.

Åh, det finns så mycket intelligent jag skulle vilja förtälja eder....men oj så klockan sprang iväg nudå ;))))

Puss

 

Inga kommentarer: