tisdag 23 juli 2013

Göromål

 Godmorgon vättar & vittror!

Vi verkar få en solskensdag ännu en gång, men jag har en hel del att göra inne just nu. Förutom att städa och dekorera hemmet så har jag satt mig med min smyckesverkstad. Jag skall visa er bilder då jag är klar.

Fick en liten inblick i mitt nya krypin igår och jag gillar det, skarpt :).

Söker ett bord till vår lilla köksregion. Där är ett bord idag, men det är hiskeligt på alla sätt och vis. Stort som för en festsal och fult som från ikea. Passar mycket dåligt till den nätta lilla pinnsoffan, och övrig inredning. När vi dukar för fest så sker det såklart vid långbordet i festsalen, där får alla som vill plats. I köket räcker det med ett bord för två. 

Idag är också tid för en av de sista behandlingarna med ricin-olja i håret. Jag har tyckt om det, vad det gjort för mitt hår, men inte vill jag lägga så mycket tid på håret i all evighet inte, nej detta fick vara en kur helt enkelt. 

Nu skall jag värma på det som blivit över sedan gårdagens linsgryta och efter lunch städa ut mina garderober för att se vad som får gå vidare till andra ägare. 

Önskar er alla en magisk dag, ännu i fullmånens energier. Minns att ni skriver era egna sagor just nu, passa på att göra dem så minnesvärda som möjligt.

Inga kommentarer: