fredag 19 juli 2013

Godmorgon :)

Godmorgon! Värk och feber är som borttrollade från min kropp nu :), känns naturligtvis underbart! 

Idag fyller världens vackraste mamma år, min mamma ja. Dock är halva familjen i London as we speak, jag rockar centrala stan i X antal timmar, och Luv jobbar....så just idag var inte så bra att försöka fylla sina år på ;).

Träffade jättemånga trevliga och vackra underbara människor igår :). Och Pebbles, den lilla yorkshireterriern, MYCKET mindre än mitt lakritstroll som var med mig igår. En vacker och jag samtalde om åldersnojja, och att människor ofta är så snabba att tro att man lider av det vid minsta lilla ord man undsläpper sig som kanske kan passa in på området. Jag tycker tvärtom OM att bli äldre, jag gör verkligen det. Däremot finns det andra saker jag inte tycker om, men det har inget med att bli äldre att göra. Som att bli sjukare, vilket för min del kom av att jag inte visste.....jag misskötte mig å det grövsta, i så många år. Jag är inte förtjust i viktförändringen, men den kom av att jag blev helt nikotinfri. Fast den bara inneburit att jag ser ut som de flesta i min lekamen, jag vet jag var himla smal innan (gav bort massor av kläder till min systerdotter på 11 år och där fanns en hel del som var för litet för henne :-o!). En viktig parentes i detta ytlighetsbladder....är att det var inte FEL att vara så smal. Vi är många, många tjejer som ÄR så smala i oss själva och negativa kommentarer om det borde ha samma status som negativa kommentarer om övervikt. 

Tappat tråden...åldersnojja ja. Jag lovar att berätta när jag upplever den. Jag tänker såklart ha en 40-årskris när den dagen väl kommer...jag forcerade ju fram en vid 30, som inte funkade alls :/...men vid 40 kanske det går bättre ;). När jag fyllde 20 var det dock på riktigt....DÅ kändes det som döden verkligen. Knäppt!

Saknar min storytelling....men tror det krävs lite starkare höstvindar och mörkare kvällar för att få fart på den lågan. Eller kanske den dagen när ett bloggbyte sker, när det är hemsidan som gäller :). Det kanske går att sätta etiketter på inläggen där, så läsaren kan välja själv vad den vill ha för sorts inlägg för dagen.

Nepp, på med mascara och big smile, för snart ska jag befinna mig på stan.

Önskar er en fin fredag!     

Inga kommentarer: