fredag 5 juli 2013

Drömmar

Allt man väljer att syssla med...det går lite i vågor för mig, och för var gång jag går in för något återigen så kommer jag längre än tidigare, lyckas bättre. Vissa saker gör man för sitt egna samvetes skull, så som sopsorteringen kan jag känna...medan andra gör man för sin egna kropps skull, så som val av kost exempelvis.

När jag tappar mig på min väg som jag valt ut åt mig, så gör det sällan så himla mycket, för när jag hamnar på rätt kurs igen finns där extra mycket glöd och glädje. Exempelvis den vegetariska kosten. Nu är jag i en tid på året då detta med att grilla dyker upp rätt ofta, och eftersom jag älskar det så låter jag det vara så också. Det finns inget som slår hur kött smakar i samband med grillning. I övrigt är det veggo som gäller, och nu handlar det mer om att lära mig laga den maten från grunden. Kul och spännande, och på sätt och vis nytt för mig.

Jag är också glad att den lilla häxan i mig blev väckt igen för några år sedan, då jag inte var hel utan det.

Det är kul och spännande att lyssna till andra människors livsdrömmar och planer. Vad som är viktigt för dem, det kan skilja sig otroligt mycket från vad man själv värderar. 

Jag lever i stort sett min dröm nu, förutom att jag är sjuk förvisso men jag förstår vissa saker omkring det också. Jag skulle vilja flytta min vackra vackra lägenhet till att vara ett litet hus på landet :). Där jag kan odla lite, skapa en trolsk trädgård och gå näck bäst jag vill. 

Det kommer, det också, inte att få med sig lägenheten kanske ;-D men mitt lilla häxhus, det kommer! 

Nu ska jag drömma mig bort i böckernas värld en stund innan det är dags att göra lite nytta och kanske vara social rent av.

Önskar er en fin dag <3

Inga kommentarer: