torsdag 27 juni 2013

<---Vilken TUR han inte finns i krokarna....då hade mitt förhållande rykt all världens väg :-o! 

Diskuterade liknande med några damer för någon dag sedan, och det är ytterst sällan någon tycker att man i stort sett bör gröpa ur sina ögon i samma stund som man går in i ett förhållande. Man har någon, men man blir väl varken blind eller opåverkbar för det? Viktigast är att samma gäller för båda parter. I mitt förhållande är nog jag den vildaste, eller okontrollerade kanske är bättre ord....men jag håller mig nykter och det går fiiiint :). Nykter och disiplinerad Trollkatt får behålla det som är viktigast i hennes liv. 

Till dess Norman dyker upp that is.

NÅ, för att sluta vara så självutlämnande sååå...fick jag världens bästa telefonsamtal imorse. Så jag kommer rocka stan imorgon och på lördag :), och man får gärna titta förbi.

Idag skall jag till käftis dock :-/ ... jag har aldrig karies eller några problem som skulle varit för att man inte sköter sig...nej mina roliga tänder går helt enkelt sönder bara. Så idag ska jag fixa en sådan sak. 

Fick vara med på en beställning :-D och jag älskar Amy Browns konst så jag valde ett helt gäng mindre bilder som skall ramas in och pryda väggarna här: 
Firade en födelsedag igår och jag tror presenterna föll i god jord, synd bara att inte alla hunnit komma. Det blev en Beatles-tshirt, ett "gosedjur" rosa pantern som konstnär från 1986....samt tre samlarbilder (filmisar) av familjen Macahan. Haha...skriver inte ut det som inte kommit ännu, det ska ju vara hemligt till dess.

Nu är det tydligen trolldags....vissa dagar behöver jag inte ens tjata ut dem ;). 

Inga kommentarer: