torsdag 20 juni 2013

Till kaffet

ETT kort har jag lyckats fota i alla fall ;-D. Var glad att  jag fann en nice kombination igår så jag kunde använda ett par örhängen som blivit liggandes för länge. Oh those girly things ;p haha.


SÅ...nu är det satt på papperet att jag jobbar på Huldrans :). Det gillas <3!

Riktigt mysig dag igår med fika på stocke, solen tittade fram dessutom. Sedan hjälpte vi mami att storhandla och på kvällen gick jag lös inför en kommande födelsedag och shoppade kanske lite väl mycket ;) ... kul med retro och samlarsaker dock. 

Sedan upptäckte jag en fet överraskningspresent till lilla moi så då gjorde jag mig av med de sista stora och jobbiga veterinärräkningarna samt shoppade en extra fin present till mig själv, en som jag suktat efter nåt år men inte haft råd med. *Happie*

***********************************************

Läste lite om svartsjuka nyss. När jag och Luv blev tillsammans för över tio år sedan så var jag svartsjuk. Dels hade jag haft en del otrohet från killarnas sida i ryggen och dels var jag själv väldigt flörtig och som alla vet så är den som är mest svartsjuk även den som är mest otrogen eller behöver mycket bekräftelse från andra. För min del var jag ung också, och visste inte hur ett förhållande skulle vara ens.
En poäng är att när jag var svartis så var jag inte det på specifika personer, utan det var väl allmänt. När jag nu läste i en blogg så skrev någon "förstår att du inte behöver vara svartsjuk, du som är så snygg" .....?! (Jo vi snackar nu människor runt 30). Så om man är snygg behöver man inte vara svartis? Och är man bara svartis på de man själv anser vara snygga? Usch, tycker jag! Visst, det är en osäkerhetsgrej, men det där gjorde ändå det hela så mycket mer ytligt. 

Jag är inte svartsjuk idag, och det har då fanimig inget med mitt utseende att göra utan det är för att jag idag är stabil som människa. Och jag har otroligt mycket respekt för min man.

***********************************************

Såg att syssla skulle lägga ned i stan, mycket tråkigt måste jag säga :-(. Så de hade rea nu och det blev några klipp där. Min favoritaffär ju :/.

Ute doftar det av rosor och syrén. Underbar period, och jag önskar den kunde hålla i sig länge länge.

Här är det snart dags att påbörja dagen. Natten har haft alltför lite sömn tyvärr, men här finns ingen stress så det ska väl gå ändå :).

Önskar alla en fin sommardag!
 

Inga kommentarer: