måndag 3 juni 2013

Sköna dar

Godmorgon alla mina trolska läsare och alla små människobarn som hittat hit.

Jag har en hög med bilder som jag ska föra över från mobil till dator och sedan visa er. Idag kan vara en bra dag för lite extra datoriserande, då solen gömmer sig.

Älskar de varma dagar som varit (och alla som komma skall) och jag har redan i maj fått mer färg på min hud än på hela förra sommaren :). Jag minns att jag var besviken förra året då jag skaffat mig så många vackra klänningar och inte kunde använda dem då det var för kallt. Nu däremot bor jag i dem :).

Så. Då var det alltså invigning av Gröna templet i dvärsätt igår, och vilken uppslutning! Till min förvåning valde Luv att delta också, då jag trott han bara skulle skjutsa ut oss flickor och vända hemåt. Lolas butik är lovely rakt igenom, jag skulle kunna shoppa upp hela stället ;). Templet är nu riktigt stort och allt är så vackert där. Vi var många som skänkt gåvor till lotteriet och det var verkligen fina vinster. Både jag och Luv köpte redigt många lotter då de pengarna gick till att sponsra själva templet. Jag hade den stora turen att vinna hela två vinster, vilka jag ska fota och visa er sedan. Det är två olika hantverk jag vunnit :-D. Älskar att få saker någon suttit och arbetat med.

Jag och Luv fick också en varsin skitsnygg t-shirt av Vargtass, vilka jag också skall visa sedan. Det får bli ett bild-inlägg sedan helt enkelt. 

Åh, jag tror minsann Luv fotade mig innan vi for också :-D haha...bra, jag kände mig fin i en av mina absoluta favoritklänningar <3. 

Jag är i en period då jag känner mig genuint lycklig just nu, och självklart har de positiva svaren angående älskade Cindys tillfrisknande hjälpt till avsevärt också. Just nu är allting njutningsfullt.

Så jag bjuder på en bild på min vackre Luv, bakifrån dock men jag gillar den bilden.

 

Inga kommentarer: