söndag 16 juni 2013

Rofylld

Oj vad jag blivit dålig på att ta kort ett tag igen. Jag tror jag blivit sämst av alla jag känner att ta kort på sig själv, jag glömmer bort det :-o. Fast jag tycker det kan vara kul att ha med i bloggen. Såå...jag får la bättra mig (skriver "fota mig" på handryggen) ;-p.

Kollade mitt underhår igår igen, och hade jag insett hur mycket hår det faktiskt är så hade jag kämpat mig igenom att kamma ut även de sista dreadsen istället för att klippa av dem. Jaja, det växer ju...längtar efter att kunna ha långa tjocka flätor. Det börjar luta åt att jag behåller min egna hårfärg också...

Man har blitt som en gammal fura. 

Upptäckte att min favoritmascara tillhör ett märke som fortfarande sysslar med djurtester :-( ....Loreal. Jag hade faktiskt inte reflekterat över det innan, och jag blir less att vi inte kommit längre än så. Samma sak med Yves Rocher. Ingen vill väl stödja plågsamma djurförsök?! 

Den vackraste av klänningar, från Huldrans Garderob förstås, har nyligen landat hos mig. Vissa plagg (eller saker) ska helt tydligt till vissa människor, och denna skulle till mig. Lite kul då det var något helt annat jag bestämt mig för först. Ni ska få se den, på dessutom ;), alldeles snart. 

Njuter av tillvaron. Det händer definitivt inget storslaget, utan allt bara är. Och allt är bra. Och min inställning till hur allt är, är bra. Jag rör mig saktare, upplever mer ur det lilla. Behagligt lojt och avslappnat. 

Vi går sakta mot Litha, Midsommarafton, en av mina favoriter. Det kommer vara en utomordentligt bra dag. Jag ser fram emot den med glädje och förväntan.

Denna nu pågående dag bär inte med sig några måsten eller krav. Jag skall sköta tvättstugan men det är en lättsam syssla som går av sig självt mer eller mindre, tycker jag. Jag ska nog fortsätta titta igenom Förhäxad, vilken jag lånat av månarna, och som passar ypperligt en dag som denna. Jag ska också fånga upp mina troll och kyssa dem i väntan på att Luv kommer hem från sin skattjakt.

Önskar er alla en fin söndag.

Inga kommentarer: