lördag 8 juni 2013

Punk & helg-retreat

Men åh! I detta nu inser jag precis att jag lyckats dra över alla lala-bilder från mupp till dator, men inte den viktiga tips-om-hur-man-undviker-fortsatt-attack-mot-hälsan-bilden....bu!

Nåja. Jag bevistade en pub igår för första gången på årtusenden. När man är där alkohol flödar är man bästis med alla, alla vill klänga kramas hångla alternativt nöta genom att glo från andra sidan rummet. Alkohol, skummad öl, ett par shots...?! Nåväl jag tog emot en cider (av min syster om jag få be, jag tar inte emot av karlar ute då jag inte behöver bli betald för att tycka det är okej att snacka en stund)...och den smakade i stort sett ren sprit. Huvva. Det gick inte för denna medelålders nästan-nykterist ;). En annan sak som inte heller var så klockrent var att bevista detta tillfälliga punkhak iförd min älskade korpklo...i alla fall så som jag pogade mig genom kvällen...där fattas en sylvass klo idag :/.Tror jag var den enda som röjde iförd klackskor ;) haha.


Två band var klockrent bra, och det var bra med folk där också. Många kända ansikten och många var riktigt kul att träffa igen. Dessutom var det inte helt fel att själv få glo på stans snyggaste karl heller ;-P....

**********************************************

Nå, kom på att det går att googla bilder ibland också ;) om man glömt ta dem ur sin telefon menar jag. Så här är mitt tips på tandkräm till er som redan lärt er hur farligt fluor är, eller till er som börjar komma dit och kollar upp lite fakta :). Kingfisher i mintsmak är riktigt bra tycker jag. Finns det läsare med andra förslag så kom gärna med dem :). 

 Nu ska vi göra oss i ordning för en fin liten semesterhelg på landet :-D. Känns som det behövs, med eller utan regn (som det hotats med). Packa trollen och tandbostar och någon örtabok för eventuell insamling. Imorgon åker vi i stort sett direkt från landsbygden med en liten mellanlandning för att lämpa av trollen hemma, till Skymningsmånarna där vi minsann blir bjudna på middag :-D. My Goddess vilken fin-helg för denna lilla familj :-D.

Önskar alla er andra en mycket fin helg också. 

Kisses ;-*

2 kommentarer:

Cecilia sa...

Åhhh vad kul du har/ska ha! Hade oxå gärna gått på punkfesten men här var det ju sjukdom på dagen.

Kramar

Trollkatt sa...

Mmm, det var skitkul på spelningen :). Det verkar blivit friskt hos er nu ändå, tack och lov. Kräks är det jobbigaste man kan syssla med. Kramar