lördag 29 juni 2013

Ny dag :)


Godmorgon sweeties ;-*!

Min Gudinna så brun jag blev av BUS:et :-o! Tror faktiskt jag lyckades undvika flammighet av det också ;p.

Eftersom jag däckade så fint igårkväll så har jag knappt kunnat sova inatt, vilket man annars inte kan tro på en person med Sjögrens. Lite synd inför dagen med dålig sömn i ryggen men jag fixar även det, med ett smalj dessutom har jag bestämt :) plus att all positiv feedback och all underbar energi jag möts av på stan piggar upp rejält. 

Lite kul med egen hemsida, jag måste fundera ut vad den skall innehålla framöver, samt lära mig den ;) ha! Jag ska ju lära mig en del av Huldrans Garderobs hemsida också, så det går väl lite hand i hand det där. Jag tänker på alla de bilder jag gjorde förut inför en egen hemsida, haha...åh vad jag INTE skulle vilja använda dem idag ;-D! Nu får Mir designa istället, och jag har fullt förtroende för hennes ypperliga smak. Vilket fall så har jag några ämnen som är viktiga för mig att de finns med, men de kommer vara i bloggen...ajja, vi får la se vad det blir.

Det är synd att man har så lätt att vara så självkritisk ibland! I mitt fall så är jag så less på mig själv just nu för att jag verkligen verkligen älskar kött. Om jag inte gjorde det skulle det såklart vara så mycket lättare att utesluta ur matintaget. Men jag ska försöka ha fokus på att endast äta kött när vi grillar ute (vilket är vad jag älskar mest) och de gånger man kanske blir bortbjuden. Det är ifs så jag gör nu med, men det går att bli ännu mer strikt i det hela. 

Jag vet att jag inte alls mådde bra under det år jag var vegetarian som ung, och då som nu är det ett politiskt beslut från min sida. Idag vet jag att jag hanterade hela grejen med det vegetariska helt fel, och fick knappast i mig ens hälften av allt man behöver för att fungera bra. Idag har jag större kunskap och det skulle gå mycket bättre. 

Jag ska lära mig att laga god mat på bönor och linser, dels för deras nyttighets skull och dels för att de är billiga :). 

Lite kul hur allt sitter ihop så tydligt, desto bättre jag mår i livet och desto lyckligare jag känner mig, desto lättare blir det att vilja sköta kroppen bättre också. Det blir en god cirkel. När jag är trött, less och irriterad så är allt bara fuck it (!), ge mig donken-mat, snabbt, fett och (enligt mig) gott. Huvva :)!

Ikväll är det spelning som sagt. Jag är sååå opepp på att gå. Missförstå mig inte, jag backar Luv i allt, men jag har varit med i så många år nu, och by fact...dödsmetall är inte min kopp med thé. Även om jag faktiskt kan älska många av hans sådana låtar också. Nåja, ska Månarna gå så kan jag gott kravla mig dit jag också. En stund...

Från det ena till det andra...ett karaktärsdrag som är bland det fulaste jag vet är missunnsamhet. Passar man sig inte kan det växa sig stort och ta över hela personligheten. Ville bara säga det, och att man ibland får titta över sina tankar.

Dags att kicka igång, titta i garderobens kaos och spraya guldglitter över håret ;). 

Önskar er en bra dag!

Inga kommentarer: