tisdag 4 juni 2013

Några bilder

Godmorgon oknytt!

<---Äntligen får jag ut detta i bloggen :). Jag fick den söta lilla påsen med massor av virkade pads i, vilka fungerar utmärkt måste jag säga. Det gick fint att tvätta bort smink med, jag ville testa för att se hur det var men annars använder jag aldrig pads till sådant. Däremot använder jag dem till ansiktsvattnet. Älskar dem, och det är såå bra att de är ekologiska! Vackra Ehva som designar. 

**********************************************

Bild på mig innan vi åkte till templet.


Och de vinster jag lyckades få via lotteriet.
Först en lokalt handgjord katt som agerar värmeljushållare.


Och så en sjal i jordtoner, stickad av en av templets prästinnor :). Den är lovely, räcker ned över knävecken när jag sveper in mig i den. :)


Fick två rockiga t-shirts av Vargtass också men har inte fotat dem ännu. En var egentligen till Luv men satt så mycket bättre på mig så jag fick den också :). 

Igår städade vi i källaren, så gott det gick. Jag har varit duktig på att skapa kaos där och har ju så löjligt mycket saker. Ledsamt nog fann vi rejäla vattenskador på två kartonger så det var bara att kasta och självklart var det böcker och tidningar i dem :-(. Där rök en del klassiker. Nästa runda får bestå i att rensa bland julsakerna vilket kanske är sex kartonger (galet)....och jag ska minsann kasta mina studentsaker...studentmössan osv. Det är så efriande att göra sig av med saker.

En otroligt glädjande sak är att jag får börja jobba på Huldrans garderob!!! Jag har inte börjat ännu men inom kort! Jag vet att det är grönt från alla de olika instanser som vill vara med och bestämma iaf. Så då blir det en blogg till för min del.

Igår körde jag min tredje behandling med ricinolja i håret. Det är stor skillnad redan, om än inte på längden ;). Håret ser ut att ha 80% bättre kvalitet än innan med en fin glans, det känns och ser fylligare ut, och roligast av allt....oj vad lockigt det blivit igen :-D! Luv trodde jag permanentat mig igår haha. Älskar det, tycker det är sååå fint! Lockarna håller sig ända till dess jag måste harva igenom håret med svinborsten vilken verkligen borstar ur alla lockar snabbt. 

Senare idag ska jag dekorera mitt hem med massor av murgröna. Hittade en hel kasse i källaren igår och den murgrönan ligger nu i ett bad och tar upp hela badkaret verkligen :-D. Har kvar sådan efter mitt naturrum jag byggde i samband med att jag behövde kontemplation och positiva sinnesintryck extra mycket för att komma upp ur mörkret min sjukdom skänkt mitt sinne. Nu dekorerar jag alla mina salar och vrår med grönt och natur, inte av ett behov utan av pur glädje och entusiasm. 

Önskar er en fin dag <3 
 
 
 

Inga kommentarer: