fredag 28 juni 2013

Mat

Haft en riktigt fin dag idag som jag spenderat i butiken en stund. Var lite tryck där och oj så underbara alla kunderna är :-D! Så trevliga och gulliga och glada. Luv bjöd på lunch innan han for på jobbet också. En mycket bra dag som slutade med lite shopping. En av sakerna jag köpte var detta kokosfett...

 Oj vad eftertraktat det var, jag har fått vänta en vecka innan jag fick min burk. Ville inte chansa och ta något annat heller än detta som Vargtass tipsat om :). Det här kokosfettet är doftlöst vilket gör att det är ypperligt att smörja in hela kroppen med, även håret, och det går såklart att äta också. Jag och trollen kommer leva i detta från och med nu. 

Nu har jag precis studsat ut ur duschen men det blir trots allt inget kokosfett ikväll....jag har BUS över hela kroppen istället ;-D haha. Jag har en nästan full flaska så lika bra att använda den. I samma veva som jag också köpte ett 3D-fodral med fjärilar på till min femma så följde det med en glitterspray i guld till håret också ;-D haha. Sådant kommer jag väl aldrig växa ifrån, tack och lov.

Så, jag har agerat kock här i min ensamhet ikväll. Och rätt ofta är jag faktiskt sjukt bra på det, också :-D! Vi försökte storhandla på Ica Maxi igår för första gången...jag fick panik....en miljon galna zombie-människor och så stackars jag som är så himla timid och normal :-o ;). Hur som, poängen...är att vi inte både kan shoppa allting i ekologiskt OCH färdiga vegetariska rätter. Det blir kopiöst dyrt. Alltså måste jag lära mig, eller vi lära oss, att laga ekologiska rätter från grunden. Jag gav det ett försök idag. 

 
Mixade paketet med svarta bönor tillsammans med brysselkål...


Och allt resulterade således i detta:


Bönorna och kålen blev till biffar, med vitlök i. Glasnudlar, basilika, tomater och Turkisk yoghurt fylld med vitlök och gurka. Och jag rekomenderar starkt flingsaltet från havet med "wild garlic", sanslöst gott!! Till detta surdegsbröd med advokado på. Och det blev verkligen så gott!!

Imorgon blir det stan ännu en gång och på kvällen har min snygging release-party för Bulletsize. 

Har fixat en hemsida finally. Där kommer jag ha en sprillans ny blogg, och börja om. Bästa Mir fixar med den. Jag länkar när den väl finns.

;-*

Inga kommentarer: