torsdag 13 juni 2013

Godmorgon :)

<---Här befann jag mig en stor del av gårdagen. I en helt underbar liten vik med sandbotten och stora fiskstim. Solen värmde verkligen upp ordentligt så jag badade faktiskt till hälften i alla fall ;)...traskade runt i vattnet över hela viken. Här grillade vi medan lilla Pixie faktiskt badade självmant, vilket inte är så vanligt :). 

Det var en del fina naturvandringar innan vi  landade på just detta ställe. Det var en sval värme (?) så jag märkte inte alls av hur jag brände mig i solen, utan det syntes på kvällen och idag. Ojoj...

Efter måltiden, som i stort sett bestått av rediga köttbitar intagna på grottmanna-sätt med hemgjord kniv och sten, majskolvar och cider....så hamnade vi på Stocketitt och åt glass i gröngräset. 

Kvällen bestod till viss del av valpgos :). Lilla Bimbo som gärna våldshånglar, tuggar på öron samt river tag i mamis hår fullkomligt oförfärat ;).

En mycket bra dag.

Idag sååå....ska jag på möte. Och mot kvällen ska vi se om vi kan chocka Skymningsmånarna med någon kulinarisk måltid a´la grottfolkets stuk. Vilket historiskt sett torde vara osedvanligt rent och nyttigt...

Och imorgon ska jag iväg för att glo på en dvd i två timmar :-o !! Obligatoriskt verkar det vara också. På resursgrejset. Hur ska jag hålla mig vaken då? Huvva. 

Och apropå huvva och film så kommer osmakligt nog ett minne fram om när vi i högstadiet skulle göra varsin föreläsning om en film vi valt själva. Föreläsning + visa några minuter ur filmen. Jag var ju rätt mobbad sedan innan och det blev inte bättre av detta. De andra valde filmer som Die hard och Dödligt vapen, vilket alla tyckte var kul och spännande...medan jag min idiot naturligtvis tagit filmen Min vänsta fot ...... fortfarande en av mina favoritfilmer, men på den tiden gjorde det då inte saken bättre. = Film+huvva.

Såg en hemsk trafikolycka igår. Tur nog inte exakt när det hände....om man får säga så, men efteråt. Precis utanför våra fönster. En ung tjej på cykel blev påkörd och flög flera meter. Riktigt vidrigt. Hemskt allting naturligtvis men att höra hennes skrik av smärta...fy fan! Och stackars föraren! 
Inga kommentarer: