fredag 10 maj 2013

Vimsig

Godmorgon mina oknytt och väsen. Här i salarna är det ännu en morgon med ond kropp så jag börjar min dag så sakta så sakta, med mjuka rörelser och i behaglig tystnad. Här finns inga måsten idag, mer än att göra trollen sällskap utanför då och då. Jag har om möjligt tänkt mig att sopa salgolven och damma kristallkronorna....på sin höjd. Min vackre man kommer hem ikväll, eller inatt. 

Gårdagen blev något annorlunda än jag trott, då syster i blod ville bjuda mig på middag så ville jag inte tacka nej. Det blev japanskt med bland annat sushi. Allt på tallriken var riktigt gott. En fin kväll, om än lite dåligt samvete för trollen som fick vara ensamma hemma under tiden. 

Jag hoppas min kropp faller i balans inför nästa vecka då jag har flera dagar med viktiga saker. Några viktigare än andra..... ;-)! Bland annat ska jag ha mitt första riktiga möte med arbetslivsresurs-grejset. 

Imorgonkväll är det födelsedagsfest också :), vilken jag ser fram emot och tack och lov så är min kropp alltid bättre på kvällarna.

Det finns så mycket jag vill, så mycket som fyller mig med en sprudlande glädje, men jag är så ofokuserad och rörig så jag kommer sällan längre än till känslan och allt stjärnglitter och alla regnbågsfärger som för alltid fyller mig med förundran stjäl min uppmärksamhet. Allt är så vackert omkring mig, om än lite mycket av allt...! Så alla böcker jag har på hög och som jag sååå gärna vill läsa då jag ser fram emot det med pirrande mage, och de smycken jag borde skapa vilka ger mig lyckokänslor också...och att sortera bland alla mina vackra saker så var sak har sin plats noga uttänkt och väl dekorerat....ja det blir inte så mycket av just nu. Tror jag mest vimsar runt hög på älvastoft och trolska toner. Jag har tusen saker att välja bland idag, vilka känns riktigt kul att ta itu med, och får jag det minsta lilla av det gjort så är jag riktigt stolt över mig själv ;).

Önskar er alla en riktigt fin och magisk Freja dag. <3

  

  


1 kommentar:

Jannen = Zenzationella... sa...

<3 Dina ord, tankar om...