måndag 13 maj 2013

Vilsam njutning

Godmorgon mina små dragonflies <3!

Egentligen skulle jag vilja skriva massor nu, men jag håller på att föda upp drakbebisar så jag får väl dela upp tiden lite ;).

Det dåliga i vardagen är ONT (höhö)...nej men jag har verkligen ont på skumma ställen och det suger. Viktigast är att jag inte har ont i den aktuella armen när drakbebis skall fästas där för resten av denna kropps liv. Det är baksidan/insidan som skall målas så armen måste vara medgörlig. Men det är klart den är det, jag brukar få som jag vill :) när det är extra viktigt för mig iaf.

SÅ...det var det dåliga....i övrigt är allt verkligen riktigt bra :-D! Så bra det kan bli i ett normalt pågående liv i sverige. Luv är söt som alltid och ger mig presenter ;-D haha. Min ex-chef (men nuvarande homie) gav btw också present...en redig bunt med torkad gråbo att elda, precis som salvia eller annan ört, alla med olika ändamål ofc. Jag är otroligt barnslig vad gäller presenter....blir som ett tindrande irrbloss. Av Luv fick jag gröna slingor med clips till håret. 

Vi har firat Max och ätit gott och haft många glada skratt (och några hysteriska) vilka alla förlängde livet med ett gäng år. Jag har nåt kort på presenten jag gav honom men det ligger inte tillgängligt för mig här så det kommer upp i ett annat inlägg. 

Igår åkte min lilla familj och jag ut för att grilla innan regnet skulle komma och ta över. Så fin natur som alltid och riktigt gott, har längtat efter att grilla verkligen. Luv matade änder som mer eller mindre åt ur hans hand och jag fotade lite av naturens små underverk medan trollen dansade runt elden (mer eller mindre).

Nå hur som så...är dagarna riktigt riktigt fina nu, bortsett från det som gör ont, och jag njuter till fullo.

Önskar er en riktigt fin måndag! <3    

1 kommentar:

Jannen = Zenzationella... sa...

Ljuvlig som speglar... liv... frihet... kram
J.

Ps. Du på bild är alltid så unikt vacker, just du Ds.