torsdag 23 maj 2013

Tidig

Har blivit lite dålig att blogga ett tag nu, och får väl erkänna att det nog beror mest på att jag spelar spel mycket just nu. 

Hade finbesök av Vargtass igår och fick minsann en såå fin present av henne! Har inte fotat ännu så det blir i nästa inlägg att jag visar den. 

Nu har i stort sett allt som ska fara bort från gaddningen gjort så, och jag får sååå många komplimanger för den :-D och älskar den så mycket själv också. Oftast älskar man väl just sina egna motiv mest av allt, medan man tycker andra kan ha skitsnygga men det man har själv är snyggast (!?)...så känner jag iaf och det är ju en himla tur då jag ska leva med allt jag har i resten av mitt liv. Man väljer ju sina motiv noga utifrån den person man är.

Promenerade på Andersön igår, och vattnet i Storsjön är ju nästan borta?! Aldrig sett något liknande verkligen, huvva. I vissa vikar där man kunnat bada förr så finns det helt enkelt inget vatten alls. 

Idag ska jag göra mig extra fin då jag unnat mig en sprillans ny mascara :). Jag ska köpa ricinolja till håret också då många tipsat om det bland annat. Nu växer mitt hår särdeles snabbt verkligen, men lite extra fart på det hela är väl inte fel heller. 

Jag och Luv har blivit lovade en galet bra sak för denna sommar också...jag tänker inte säga vad det är förens vi nyttjar det, men jag tänker mycket på det så det fick vara med i bloggen halvt osagt redan nu. En ren lyxgrej är det faktiskt, något som har med resande att göra :).

I mitt lilla akvarium bor det numer fem guppys, vilka jag hoppas ska föröka sig sedan. Jag brukar ha flyt med den sortens fisk, att de trivs bra och ynglar av sig ordentligt. De är "lätta" fiskar.

Nu borde jag nog försöka sova ett tag till. Får la återkomma under dagen ;-P

Kisses ;-*

 

Inga kommentarer: