torsdag 9 maj 2013

Tidig morgon

Åh, min dag blir inte alls som jag tänkt mig och planerat in idag. Det är mulet och regnar, vilket hindrar några av planerna, men vädret gav också ont i kroppen...väldigt mycket ont. Så, jag stannar i hemmets lugna vrå och tar hand om mig själv istället. Tror på thé, rökelse och 90-talsmusik ;). Luv åkte strax efter sex imorse och blir borta till imorgon natt gissar jag, spelning as usual. Jag vaknade, blev kaffesugen....och klev upp vid samma tid som han. 

Haha, kollar på diverse instagram där alla foton är tagna med enbart mobilen och då iphone 4 eller 4s och de bilderna är riktigt bra. Slutsats är att jag kan inte längre skylla på att jag har en dålig kamera då min femma är bättre än de tidigare modellerna....utan jag är helt enkelt en kass fotograf ;-D. Därför ska jag nog lägga lite tid på att fota idag!

Btw jag som så starkt ogillar all sorts teknik får ju erkänna att jag ÄR kär i min iphone! Jag skulle kunna ta bort alla andra prylar och bara använda den, om det inte vore för gammeltants-åsikten att det jag betalat för skall jag använda till dess det dör. Jag minns att jag älskade min gigantiska platt-tv när jag köpte den också, men nu är det ingen här som tittar på tv längre. Så när den dör kommer jag inte köpa någon ny. Känns bara som en onödig grej som står där och tar upp plats. 

Det här är ett Jag-klev-upp-klockan-sex-och-har-bryggt-en-extra-kanna-kaffe-inlägg ....så man behöver inte läsa det faktiskt ;).

Fotade mitt hår igår, utan fusk med löshår:


Jag har tussar och tusen strån över hela kraniet som bara är 5cm, så när jag drar fingrarna genom håret är det lika tjockt som alltid uppe vid hårbottnen...och sedan poff så är 2/3 borta i själva längderna. Ja, tjatig! Tror man får stå ut med mitt hårtjat till dess jag fått lite ordning på det, å andra sidan så har jag alltid tjatat om just håret. Jag älskar mitt hår, det är en av mina stora tillgångar...men verkligen inte just nu då. 

Jag ska härma Skymningsmåne och införskaffa dessa elflocks <3 att sätta i håret. Jag vill ha gröna, de som följer skogens färger. 

Woodlandwild 

 
Och där avslutas morgonens bloggning. Jag återkommer säkert under dagen. Kisses ;-*
   

Inga kommentarer: