fredag 24 maj 2013

Sinnö

Uscha! Godmorgon Sjögrens, och med råge också.

Luv blev ivägtjatad till er par med en bebis....och egentligen jag också men jag står verkligen inte ut plus att jag inte känner dem ändå. Självklart var ungen sjuk.....och självklart är Luv sjuk som en gris nu men måste ändå iväg och jobba då det inte finns någon personal att tillgå (konstigt nog?).....och självklart får jag ett skov i sjögrens. Det är ju sinnes att tvinga hem folk när man har sjuka ungar med tanke på hur starka deras baciller är på vuxna...sinnö! 

Tack och jävla lov att jag inte forcerade fram att skaffa barn för min egna del, bara för att vara obstinat både mot sjukdom och den saknade "klockan"....och för att det är något man "ska" göra. Jag har varit på mycket god väg genom åren att skaffa barn bara för att alla andra gör det.....tur nog mognade jag och insåg att det vore horribelt ärligt talat. Eftersom jag inte vill.

Och vareviga gång vår nuvarande tonåring var hos oss som barn så var han sjuk, och vi blev kopiöst sjuka. Han kunde ha magsjuka en dag medan vi blev liggandes över en vecka....ja i allt. Huvva. Det är faktiskt skönt att slippa så mycket sjukdom idag, eftersom jag blir så mycket sjukare i min egna grundsjukdom varje gång också. 

Jao, sinnö....som sagt.

På grund av att jag mår apa nu.

SÅ! Idag ska jag glo på mina fina fiskar och frustrationsspela dragonvale....eftersom jag inte kan göra så mycket där utan måste vänta och vänta och vänta. 

Ikväll ska jag se Game of thrones säsong 2 med Luv. Och sur-tugga på något onyttigt :).

Ha en bra dag då önskar det sura lilla hängbukssvinet.

Inga kommentarer: