tisdag 21 maj 2013

Morgonbabbel

Avverkat säsong 1 :), och gillar den!

Allt består av grönt grönt grönt och drakar nu för tiden. Jag gillar det också.

Fyllde upp mitt vackra lilla akvarium med grus och växter igår, och idag ska jag köpa fiskar för summan jag får för att spå nu i veckan. Det är såå fint, förstår inte varför jag låtit det stå i källaren i flera år där det dessutom lätt kunnat gå sönder. Nå, var sak har sin tid I guess, och nu är det tid för en grönskande undervattensvärld. 

Ska bygga en trädlampa och köpte igår ett grönt nättyg till det. Får la se om det går att få till något.

Är helt fast, och mer därtill, i spelet Dragonvale. Älskar min gemsstone-island som ännu är obebodd men ack så vacker ;). Älskar också de gånger en avel mellan roliga draksorter visar sig lyckad och man får en sprillans ny och vacker drake som man inte har sedan förut. Det är lite av ett lotteri dock ;p. Precis köpt en tredje flytande ö då de två jag har är överfulla redan, men det tar nåt dygn för ön att byggas.

Vad har jag gjort mer för skoj...? Heheee! Jo, klippt av en decimeter på håret :-). 

Och tatueringen känns toppen, inte läkt ännu förstås men om en vecka kan jag vara som vanligt folk och gå i linne ute när det är varmt :). 

Till helgen är det invigning av Ravenstars Gröna Gudinnetempel och självklart ska jag vara på plats tillsammans med massor av underbara människor. Jag upptäckte att de ska ha ett lotteri där företag och så får lämna in vinster, så jag ville också bidra till det och gjorde lite småplock som får vara en och samma vinst. En solfångare, ett flaskhalsband, en påse rökelseörter och fyra handgjorda ceremoniljus (vilka jag inte gjort själv dock).


 Önskar er alla en riktigt fin dag ;-*

 

Inga kommentarer: