tisdag 7 maj 2013

Mina dagar...

Vilken fullkomligt underbar dag det var igår! Igår också. En av de saker jag sysslade med var att tillsammans med Luv och trollen sola och fika på mamis uteplats. Kaffe och glass i solen---> Lovely! Där blir så kopiöst varmt också så man kan sitta näck om man nu skulle vilja det, men hur som så gick det att sola mina stackars vita spökspiror för första gången i år. Gullvivorna blommade och en stor fluffig humla kom på besök, jag älskar det. Så otroligt jävla mycket! 

På kvällen var jag ensam och njöt av doftolja istället för rökelse för en gångs skull, och är nu inne på säsong sex eller sju av Supernatural...minns inte vilken ;). Luv jobbade natt och jag blev uppe halva natten så idag blev det en lång sovmorgon.

I förrgår blev jag medbjuden på trollpromenad tillsammans med J & C, och jag hade bara Pixie hemma så det blev ett troll var för oss. Väl hemma igen så hade Luv & Cindy kommit hem från jobbet så jag drog med dem ut på en gång och ned till J & C för lite kaffe. Nå, vi blev kvar där hela gänget så finaste J bjöd på middag som var riktigt god, och ännu något senare glass :). Toppendag och kväll med andra ord. Mys med ett helt gäng troll också, bortsett från att våra otäckingar tyckte valpen som bor där var lite för på ;).

Idag ska jag ägna mig åt lite uppsnyggning av trollen, och får Luv bestämma så hamnar i nog i skogen också...vilket jag mer än gärna vill själv förstås men han är faktiskt förkyld. Så vi får väl se. Jag tror jag ska spå också, och eftersom jag ändå tar fram vad jag nu väljer att använda så kan jag likväl spå mig själv en gång också. Kanske återkommer med vad som dyker upp där. Dessutom har jag sedan länge haft allt jag behöver för att skapa en ny spå-duk med årshjulet på....precis som jag har allt jag behöver för att göra det där alv-bältet...and so on :-( ...Nå, var sak har väl sin tid gissar jag. Alternativt så är jag bara förjävla slö helt enkelt. 

Inte eoner av tid kvar till min nästa heldag hos Anette <3 ! Nästa motiv som skall fästas är som sagt drakbebisen, vilken ska ligga i ett löv och inte i en hand. Älskar den!!

 

  Well, dags att öppna FB en stund innan livet startar idag. Ha det bäst där ute!

Inga kommentarer: