torsdag 2 maj 2013

Min svarta följeslagare

Godmorgon sweeties ;-*!

Jag gillar när man planerat en hel dag utifrån hur Luv jobbar, så man bestämt hur, var och när man käkar lunch tillsammans och andra små petitesser....för att sedan få höra att han tittat fel och helt andra tider gäller. Alltså blev det uppdelning av troll idag, de får (måste) följa med oss på våra bestyr under dagen. Jag är med Pixie.

Jag brukar packa en bra bok eller något handarbete...idag packar jag Supernatural ;). Det funkar det med. 

Och bebbe förstås, det lilla svarta skarnet. 

Skapade mig en vackert och nyputsat salongsfönster igår, allt i livgivande grönt. Sedan började jag sy kanaler i tyget som skall vara ett insyns-skydd på uteplats och well.....jag kommer aldrig mer sy åt någon annan igen! Okej att det säkert låter mer avancerat att sy en klänning (som jag gjorde till mig själv) än att sy enkla längder med kanaler...men nej?! Därför att sy till någon annan innebär att man måste vara noggrann och tygstyckena är som stora tält och ja....jag var tämligen aggressiv vid symaskinen. En jävel gjord, en kvar. Positivt är att den som får sin uteplats pimpad är jätteglad och nöjd med det.

Idag beställer jag varmt och vackert väder, massor av rara människor och noll frågor på sådant jag inte har en aning om!

Önskar er alla en riktigt fin dag. ;-* 

  

 

Inga kommentarer: