söndag 26 maj 2013

Godmorgon mina trogna små fans (HA!). Min kropp agerar monster & it sucks så sarkasmen lever glada dagar just nu. Tanken var dock ett glatt blogginlägg där jag listar upp allt som är bra i livet. För det är så lätt att sura ihop när man har ont. 

Jo, huvva...en riktigt dålig sak bara som jag inte nämnt här ännu. I förrgår blev Cindy mycket sjuk. Livmoderinflammation, vilket är dödligt. Helst bör man operera bort livmodern då, vilket kostar uppemot 20 000:- och jag satt där och kollade i min kappsäck med alla tusenlappar och kände att njaaa....jag vill så gärna få suga på min storkova en stund till :-o. Alltså blev det lösning nummer två. Sprut och tablettbehandling. 90% av alla hundar blir friska av det, 1 av 5 får tillbaka det senare. Oddsen verkar väl ganska lovande ändå. Det här är också himla dyrt förstås, men långt ifrån operationen. Det KAN vara så att hon inte klarar sig också :-(. Sedan märker jag hur stor skillnaden är på Cindy och Pixie & Saga, då de två senare är/var fysiskt friska hela tiden, och Cindy har det ena efter det andra. Så operation i all ära.....men hur mycket ska man hålla på egentligen? För sin egna skull för att man inte klarar av att skiljas från sitt troll. Nå...jag hoppas verkligen detta får en lyckosam utgång, vi älskar henne så sinnessjukt mycket så jag vet inte hur vi ska klara av att hon försvinner.

******************************************

Så. Jag har använt ricinoljan en gång i håret nu, och jag märker skillnad ja. Hårstråna ser inte längre ut som rufsiga spindelben som kammats ut ur dreads, utan de ser lena och hela ut. Samma dag som jag behandlade håret så fick jag tillbaka mitt självfall med råge också :-D det har dock fallit ur nu, någon dag senare. Jag har tagit förebilder också, dels på hela håret bak, och dels med uppsatt hår så man ser mina 2-4 cm hårpartier i nacken. Så ska jag blogga dem när det gått en månad kanske, får vi se om det vuxit något då.

En annan sak är att jag faktiskt tror min rocacea har dämpats lite...doktorn sa att man inte märkte någon förbättring förens det gått en till två månader, och nu har jag ätit medicinen i en månad ungefär. Och jo det har dämpats lite, men jag hoppas det går bort mer. Medicinen ska ju kunna ta bort det helt så :).

Dragonvale....jag brukar som sagt aldrig spela något eftersom jag vet att jag blir helt manisk...och jo, nu är jag fast. Och sur. Efter några dygns idiotförsök att avla fram en drake som egentligen inte ska vara så särskilt svår att få...men som jag måste ha för att kunna avla en annan lite svårare drake som kommer försvinna vid månadskiftet....och jag bara får samma samma suckers hela tiden :-(! Så tänker jag hädanefter inte alls försöka få någon speciell drake...utan para ihop dem random och se vad det blir. Skrev hon surt.

Har fått ännu ett spå-jobb :) ska sätta mig med det sent ikväll har jag tänkt. Har dock inte förnyat min spåduk ännu, vilket jag ju tänkt mig...men den gamla hederliga kan jag ju utantill nu så det blir smidigt så. 

Invigningen av det gröna Gudinnetemplet har blivit uppskjuten till nästa helg, annars skulle det varit idag. Något att se fram emot :).

Egentligen har jag jättemycket att göra idag, men det blir som det blir när kroppen får bestämma. Ikväll kommer en av mina fina huldresystrar hit så jag borde ju snygga till lite i alla fall. 

Önskar er en underbar dag i solen <3

Inga kommentarer: