fredag 31 maj 2013

Diverse

Underbara dagar, och som man längtat! I två år skulle jag vilja säga. Tänk att få lite färg redan i maj även om jag bränt mig lite också. Tror det är bra med lite sol på min rocacea också, så här traskas det runt med osminkad hy ett tag så får jag se hur medicinen hjälper längre fram då...om inte annat åker sminket på igen, värre än så är det ju inte, men såklart hoppas jag rocacean försvinner.

Nå.Jag är ute i skogen varje dag nu, där jag mår som allra bäst. Igår gick jag iväg ensam med trollen eftersom Luv arbetade och jag passade på att plocka örter. Jag lär mig samtidigt som jag gör såklart, och utgår bland annat från den gamla klassikern Örtagubben när jag väljer hur och vad jag plockar. Så nu har jag lite på tork här hemma :).

Allt är så vackert ute nu, och häggen är en stor favorit för mig, jag älskar doften otroligt mycket. Det blev hiskeligt varmt för trollen igår under de stunder vi inte höll oss direkt i skogen utan vägen dit och hem, men jag fann flera vattensamlingar där jag doppade de små illbattingarna i alla fall och som tur är, är det inte långväga i gassande sol ändå. Att få dem att dricka vatten utomhus är i stort sett omöjligt, då tittar de på mig med förakt.

Idag ska jag promenera de små till veterinären återigen, för en koll på Cindy och ännu en spruta. Hoppas hoppas hoppas att hennes livmoder krymt till normal storlek nu!! Jag kan inte utgå från hur hon beter sig för hon har varit glad och mycket pigg under hela tiden. Självklart hade jag min vecko-tid på arbetslivsresurs exakt då, och Luv fick extra jobb så allt blev lite krockat för mig. Men men, att gå på Cindys vet-tid känns viktigare än att sitta en timme och prata om huruvida jag ska satsa på att jobba fyra timmar i veckan boendes i Thailand (eller annat varmt land)...samt tjäna bra med pengar på det.  ...
...           ....        .......

Ser ni enhörningen?!

Min helg bjuder mig att vara gräsänka, kanske, man vet aldrig då det är pajasliv som gäller bland några och det tramsas hit och dit i oändlighet. Men...jag satsar på fri lek för egen del och söndagen lovar en mysig kväll i Gröna Templet bland massor av underbara människor. Övriga helgen ska jag nog ägna till blodsband och skön ensamtid i övrigt. 

Har nyss reflekterat över mina vänskapsband. Jag har åtta riktigt nära väninnor, sådana jag kan tala om precis allt med, och med några ytterst få undantag så känner ingen av dessa varandra. Jag gillar det, det finns lixom ingen anledning att blanda upp dem alla i en hög heller. 

Och i övrigt ägnar jag tiden åt att föda upp drakar och titta på Game of thrones. När inte solen skiner vill säga.

Kisses ;-* 

 

 

Inga kommentarer: