lördag 13 april 2013

Tatueringar

Godmorgon alla vackra väsen där ute. 

Nästa gång jag hamnar i tatueringsstolen så är det min fina baby-drake som kommer fästas på min arm, efter att älvan blivit helt klar. Det är kul med själva processen men visst längtar jag till armen är klar också. Dels blir jag väl lite stressad när min läkare säger att hon inte vill jag ska göra mer nu (bestämt) även fast jag inte tror det är någon fara då jag fyllt mig med bläck sedan jag var 18. Och dels säger det ju sig självt att heldagar hos tatueraren kostar en del, och man får prioritera hit och dit när man är sjuk och inte har 30 lök  månaden. Jag vet inte hur många sittningar som kommer krävas heller för att bli klar med själva överarmen. 

Och btw.....jag som aldrig någonsin velat ha tatuering på överarmen då jag alltid tyckt det sett så manligt ut.......well, jag älskar det!! Ångrar mig inte en sekund :-D! Började med armen i augusti/september förra året och otroligt mycket har blivit gjort på den sedan dess och nu i sommar är det första gången den kommer synas ute ;)

Sist om saken. Jag är en av dem som inte alls gillar att tatueringar blivit så accepterat. När jag gjorde min första som artonåring så var det inte särskilt många som hade och särskilt inte tjejer. Idag är det tvärtom ovanligt om man INTE är tatuerad. Halva orsaken om inte ännu mer, till att jag började tatuera mig som ung var just de allmänna åsikterna om tatueringar och dess bärare. Jag är knappast något av en rebell idag....men önskar ändå att de gamla värderingarna i just detta bestod. 

*************************************

Ikväll ska vi till fina paret Skymningsmåne och småtrollen får stanna hemma då där finns ett överflöd av katter vilka alla är mycket större än våra troll ;). 

Igår var det riktigt behagligt ute, och enligt mitt mobil-väder så ska det regna imorgon vilket vore mycket välkommet så snön försvinner. Vill komma igång nu med skogspromenaderna ordentligt. Är helt galet less på detta segdragna kalla och döda blä som är ute, men försöker hålla modet uppe. Är livrädd att sommaren blir som förra bara, där man bara gick och väntade på varma dagar och så kom de aldrig! Jag hade vinterjacka i juni :-o! 

 

 

    

Inga kommentarer: