tisdag 2 april 2013

Smycken & fest

Godmorgon alla vårstinna otyg. Sunna lyser över oss och det är barmark på många ställen nu. Jag är nästan på banan igen och skall idag samla upp mitt trecentimeters långa hår för att bege mig ned mot byn. I två omgångar dessutom. Först för att överlämna ett specialgjort halsband vilket är lite extra kul då jag inte fick vara ensam att bestämma vad som skulle vara med, för vissa saker bara skulle vara med på det vad jag än tyckte om saken. 

Det finns endast ett halsband kvar som ingen tingat nu. Jag ska göra ett gäng nya att lägga ut så snart som möjligt, men det blev inga flasksmycken för elementen nu som jag hade tänkt då det blev beställningar på just flasksmycken i annan tappning och jag har inget jättelager av flaskor hemma. Men som sagt, det dyker snart upp nytt så håll utkik :). 

Senare är vi bjudna på en festmåltid hos min kära blodssyster och hennes familj. Även där har sjukdom härjat men jag hoppas alla kommit sig och har orken tillbaka nu. 

Min skimrande röd är hos mig i salarna några fria dygn framöver. Jag tror det är dags för några av de sedvanliga vårpromenaderna för oss. Vi är i den sista månaden med snö, och jag sprudlar av glädje över det.

Vi ses där ute <3  

Inga kommentarer: