måndag 15 april 2013

Pics

Godmorgon alla vackra läsare. Godmorgon Ran, så efterlängtad du varit.

Idag ska jag mest slänga in senaste bilderna från helgen. 

Hade en supermysig kväll som vanligt hos familjen Skymningsmåne i lördags. Vi var ett gäng som firade Lindas lärarexamen. Igår skulle jag egentligen följt med Luv när hans skiva mixas så jag kunde gosa nakenkatter och träffa fina Marie, men tröttheten tog mig istället.

Fick en helt underbar kappa av fina Linda när jag var där också, en ur hennes privata samling. Min allra första alv-kappa :). Den har dock fått en tuggummi-fläck på sig som jag ska ta bort så snart jag vet hur man gör, om någon har tips så kom gärna med dem. Inväntar svar på det från textilrekvisitan på Jamtli också, de kanske vet. Hur som.....här är min fina kappa med låååång huva:

  
Och Trollkatten her self under lördagskvällen:


Titta så mycket yta det är kvar på armen också! Det ska in en del murgröna där :).

Här är mitt senaste korp-klo halsband. Jag har nu en klo kvar så nu får man vara snabb om det är vad man vill ha, för jag kommer inte ta in fler sådana på ett tag nu. Jag vill variera mig, testa nya saker.

Custom made. På lädret sitter en amulett med en korp i, vilket syns dåligt på bilden.
 

  Ska följa med Linda på en mässa också nu i april. Hon åker ju runt på vissa sådana med sitt företag Huldrans Garderob. Så jag ska alltså besöka Lit minsann, och se om det är något drag där ;). 

Har tingat en väska av företaget också. Älskar den!
Idag har jag lyckats beta av alla viktiga samtal, där inte ett endaste gällde mig själv. Skönt att ha sådant gjort, nu är det bara alla besökstider på alla olika ställen som skall betas av också. Gärna innan jag blir utplacerad på något pajas-ställe för det vore smidigt att slippa krångel. Att hjälpa en annan människa som samhället inte bryr sig om är viktigare för mig än tramsigt gratisjobb, meeen...sådant håller ju inte alla dessa instanser med om. Nej, låt folk dö istället, eller åtminstone halvdö så kanske kanske samhället kan gå in och hjälpa till. Jaja...en sådan sak man får låtsas att det inte ens existerar, så dumt det är på alla sätt och vis.

Hunnit vandra i regnet nu också, så otroligt skönt det är! Att dessutom se snön försvinna snabbare är ännu ett plus. Snart dags att vandra ned till butiken för lite kaffe och surr :). 

Önskar er en fin måndag!

    

1 kommentar:

Jannen = Zenzationella... sa...

Fint - ha det med bra du med, kram...
Jannen