torsdag 11 april 2013

Men satan!

En så underbar och perfekt dag det varit idag! Allting bara faller på plats i mitt liv just nu, ja mitt och Luv´s förstås. 

Så kul att se hur besöks-statistiken sköt i höjden rejält i samband med mitt förra inlägg som jag nu tagit bort just på grund av detta, samt att det skett en vändning i historien nu som alla är nöjda och glada över. Alla inblandade är positiva nu.

Men nu var det min lycka jag skulle skriva om. Eller....nej, jag ska nog inte skriva ut om allt det ändå, lite hemligheter vill väl en flicka ha kvar ;).

Hur som....vi vandrade i skogen med trollen idag, mycket snö kvar ännu men jag är glad att vi kom iväg ändå. Min vackre man fick sitt specialgjorda patronbälte idag, hur snyggt som helst och extra kul då det är custom made just för honom. På kvällen bjöd vi finaste bonus-tonåringen och min vackra mami på middag. Luv och bonus kockade rullader bland annat, hur gott som helst! Och nu har jag precis avslutat ett bubbelbad och hemma-spa då jag fick ett fint paket från kicks av min syster under påsken. Shit så gott allt luktade. Så nu är jag både fräsch och snygg igen och ska måla tåklorna löjligt rosa medan jag dricker thé och glor på predators. 

Mmmmm, livet är gott!! Jag känner mig genuint lycklig nu igen. 

 

Inga kommentarer: