söndag 28 april 2013

Huldrans Garderob

Godmorgon :).

<---Poserar glatt i min vackra medeltidsinspirerade klänning som jag naturligtvis köpt hos Huldrans Garderob, tio minuter innan avfärd till mässan i lit. Eftersom det var länge sedan jag tonade mitt hår så ser man tydligt skillnaden på mitt (fyra månader efter dreadsen-hår) och löshåret. Jag hatar verkligen löshår, rev av mig det i bilen på väg hem redan igår...men allt mitt stackars nackhår är ju som 2cm så när det är något särskilt kan det vara kul att snygga till det med fusk. 

Det var en riktigt trevlig dag igår, om än fylld med många vakna timmar om jag jämför med mina vanliga dagar. Det var kopiöst mycket folk på denna mässa, så det fanns en ruljans av nyfikna besökare hos oss hela tiden. Vill också få sagt hur bra mottagande vi fick när vi kom dit, flickorna som tog emot oss agerade bärhjälp av alla våra saker vilket var otroligt uppskattat från oss. 

Jag hade verkligen kul, och det var min första gång med detta företag så jag var mest ett nöff i bakgrunden som kollade hur allt fungerar när man är på mässa. Som vanligt är jag en fara för mig själv då jag utan problem kunde shoppa upp halva butiken själv om jag hade sådär onödigt mycket pengar just nu ;). 

Huldran säljer allt från kläder, väskor, sjalar till smycken, rökelser och hårdekorationer. Det är inspirerat av Goth, medeltid, alver, vampyrer, glada hippies och vanliga tuffa vardagsmänniskor.


      
Självklart lade jag beslag på en löv-väska, vilken jag nu älskar sååå mycket :-D!När vi väl var tillbaka i staden och hade packar ur allt ur bilen så bjöd Linda mig på middag på donken :), vilket var hyffsat kul dessutom då vi fortfarande var klädda som på mässan. Nu tänker jag förvisso ha min klänning lite då och då även om folk kommer glo...men jag kommer kanske inte springa just på donken i den så ofta ;).

Hur som, en riktigt fin dag, lärofylld dessutom, och idag blir det en enda lång vilodag för mig och lilla kroppen. 

För att komma till butiken klickar ni på länken: Huldrans Garderob  

Inga kommentarer: