tisdag 30 april 2013

Göromål

Godmorgon där ute <3 och en magisk Valborg/Beltane önskar jag er.

Själv har jag en del krångel med hälsan störigt nog, inte superilla men tillräckligt för att vara irriterande. Nå, men "jag vet hur man står upp i storm" så jag kommer klara det jag ska! Från och med nästa måndag kan jag lägga mig ned på heltid en hel vecka och kanske rent av få näring intravenöst om jag har tur. Fram till dess är jag superwoman med handikapp ;).

Idag ska jag egentligen rensa rabatter...men kanske syster i blod får göra det mesta där, dock tycker jag det är en otroligt rolig syssla. Hur som skall en uteplats börja pimpas från och med idag. 

Jag & Luv ska fira Beltane också, ikväll...inga riktlinjer finns ännu men det brukar bli riktigt fint.

Jag ska börja fokusera på allt som är riktigt bra igen. Jag är medveten och tacksam för allt bra jag har varje dag, men det ligger ändå bara i utkanten av medvetandet vilket jag upplever gör att jag uppfattar livet som bra, fint, positivt...men det var länge sedan jag fick de där totala äkta lyckorusen. De där som kan beskrivas som en själslig orgasm, som gör att man "tappar greppet" om den såkallade verkligheten en stund. Förut jobbade jag mycket med att vara centrerad och fokuserad och då kom dessa lyckorus lite då och då och gav dessutom mitt immunförsvar en skjuts också. 

 

      

Inga kommentarer: