fredag 12 april 2013

Godmorgon :)

Ah, a brand new day <3!

Mår som en liten prinsessa, om än en lite mörbultad sådan, men ändock. 

Jag har plötsligt fått vårglädje i sinnet. Trots de mycket magra tecknen på vår ute. Ändå måste det börja smälta undan nu och komma lite mer värme, annars blir det väl ett tämligen onaturligt år. Jag har en del roliga saker att se fram emot i det närmsta, men dem skriver jag ut i samband med att de faktiskt sker...man vet ju aldrig. Trist om det inte blir såklart. But it will :)!

Imorgon är vi bortbjudna till finaste vännerna (alla våra vänner är fina som få) på kvällen, vilket jag ser fram emot massor. 

Åh vad jag längtar till dess mitt hår vuxit ut igen, och helst allt hår som nu bara är 3cm långt! När det kommit sig till en vettigare längd och min forna tjocklek är tillbaka ska jag återgå till den färg som ligger närmast min egna. Nu lyckades jag ju pricka in en färg som stämmer fullkomligt överens med det löshår jag har liggandes, vilket gör att jag lätt kan fylla ut om jag vill det då och då. Gissa att jag längtar efter att inte alls "behöva" något sådant. 

Hehe, en intressant sak är att posta politiska statements på FB, vilket jag kanske gör lite....eh...då och då ;). Då är det som att all luft sugs ut ur rummet. Och nästan så att man kan höra ledmotivet till Hajen-filmerna. Visst....jag kan förstå det där med kära gamla attraktionslagen och att inte ge negativa ting sin uppmärksamhet....men jag är så ytterst förtjust i att leta upp dessa makabra sanningar (vilket jag absolut ser dem som) och vill således få dela med mig till mina fina vänner där ute i etern. 

Så, nu är det dags för denna vårstinna huldrefröken att bestämma sin dag.    

Inga kommentarer: