onsdag 10 april 2013

Godmorgon

Godmorgon i stugorna. Nu var det ett tag sedan jag satte min vardag på pränt. Min gamla huldrekropp har krånglat och därmed också mitt sinne. Idag är det dock en del bättre. 

Det ska bli en tur till byn idag för att träffa syster i blod. Alla har varit sjuka under alltför lång tid, så vi hoppas nu på en frisk framtid. 

Ikväll ska jag gosa nakenkatt återigen, det var några dagar sedan sist och jag är fullkomligt förälskad! Jag träffade två av tre sist jag var hos älva-sömmerskan, ikväll kanske jag får möta den tredje också. 

Vi vandrade genom skogarna igår och sökte efter vårtecken. Ärligt talat fanns det inga att finna, men visst har skogsmarken smält fram på sina ställen ändå. Människorna låter bebyggelsen klättra längre och längre in mot skogen och i många fall ända in vilket medför skövling och stora öppna sår bildas där hus sedan byggs upp. Jag tycker det är hjärtskärande, men majoriteten är så glada så och helst de som lägger beslag på ett av husen. Tillväxt för folket, död för naturen.

Jag hoppas komma igång med smyckena igen nu, det är många som väntar på sina beställningar och jag beklagar dröjsmålet.    

Inga kommentarer: