onsdag 3 april 2013

Fest & möten

Godmorgon.

Det var en ljuvlig dag igår, bara detta mirakel att må så bra så vardagen i sig är njutbar. Vi samlades hos blodssyster där hon var god nog att förpläga oss med de läckraste av rätter och vi blev alla kvar till sent. Ett sent Ostara-firande med andra ord. 

Jag fick tidigare på dagen överlämna ett av mina senaste smycken, vilket föll i mycket god jord som jag förstod det och då är jag själv nöjd också. Idag ska jag sätta mig med mina två senaste beställningar också. Det går bra det här. Fick dessutom hem lite mer material igår, så jag kan skapa fler varianter. 

Övrigt är dagen idag ett oskrivet blad, vilket känns riktigt bra. Imorgon däremot ska jag på något förunderligt möte som jag inte förstår så mycket av faktiskt. Det är något jag kan vara involverad i upp till ett halvår, och sedan är jag kanske mirakulöst frisk eller så (?) jag vet inte riktigt....om inte så tar jag väl mest upp en plats för någon annan kan jag tycka. Men bring it on...det kan bli kopiöst spännande att se de moderna människorna trolla.

Våra älskade små troll. Saga är otroligt saknad men vilken skillnad i familjedynamiken det är ändå, hon mådde verkligen inte bra och att vänta med beslutet att ta ned henne ter sig idag mest som en egoistisk sak från oss tvåbeningar. Likväl kämpar man ju in i det sista när man älskar någon så mycket. Även om det blir fel. Lättare att ta ett sådant beslut om trollet har ett fysiskt fel som man tydligt ser att det lider av. Nå. Nu är vi tillbaka till det gamla igen och behöver inte ens ha koppel på trollen, men har det ibland ändå för syns skull mest. Vad jag skulle komma till var att vi kunnat byta deras overaller till vår-overaller nu, lite smidigare och rörligare för dem. Ser vårlökar titta fram vid husväggarna i byn och snön har faktiskt smält bort riktigt bra medan jag låg i feber nyss.

Har gått med i en förening och är glad att det är med någon jag kan klistra lite på så jag slipper vara fullkomligt ensam och förvirrad när jag ska dit. Jag är egentligen alldeles för blyg för att kasta mig ut i folksamlingar sådär, och helst där alla känner varandra utom jag....ändå fortsätter jag att göra på detta sättet livet igenom. Mor måste sett en tok när hon gick med mig.

Dags att påbörja dagen. Önskar mina läsare allt gott. 

    

Inga kommentarer: