torsdag 21 mars 2013

Mina smycken

Några smycken jag gjort. Inte så bra bilder tyvärr då jag inte är någon vidare fotograf. 

 Här är mina söta flask-smycken. Där finns kristaller, örter och olika symboler. Varje halsband är unikt. Två av dessa är borta redan nu. Nr 1 till vänster för ökade psykiska förmågor skickades med posten idag, och det i mitten för kärlek & passion är taget. Kvar finns då som synes för rening & beskydd samt för tur och succé i livet.


Närbild (insta) på halsbandet för ökade psykiska förmågor.

Ikväll ska jag påbörja fler av dessa men med temat Elementen (Jord, Luft, Eld, Vatten).


Här är mina två korpar. Utöver vanligt läder finns här ametist, bärnsten och en liten bjällra på ena. Båda dessa är tagna redan men det kommer in nya till veckan vilka jag skall smycka lite mer.


Här är ett specialbeställt halsband där någon kom med lite önskemål och sedan fick jag fria händer. Använde tyvärr blixt när jag fotade vilket inte alls blev bra för att lyfta fram smycket. På detta exempel ingår läder, ben, horn, trä och faktiskt en ört som absolut ville vara med :-D. Sådant gillar jag, när det kommer saker man själv tycker verkar helt knäppt men det bara SKA vara med :).
Sorry för kass bild som sagt. 


Så man kan komma med önskningar också, och jag tillgodoser så gott jag kan utifrån vad jag har för material hemma. Så här visas bara exempel, och just nu har jag två flask-halsband klara och kvar.

2 kommentarer:

Mir sa...

Men åååååååååh!! Kvinna, de är ju fantastiska!! Både fötterna och flaskorna, tror jag dör lite av bara farten! Fy faun vad snyggt!

Trollkatt sa...

Jeeej, KUL!! Åh så glad jag blir och bara tokflinar ;-D <3 <3 <3 Luv U!!