onsdag 13 februari 2013

Råd från en kloka

Inatt hade vi besök av ett gammalt kärt ansikte och som de gamla krigarbröder de ändå är han och min man så blev det en förplägnad värd kungar i den sena timmen. 

Idag har jag all sjöns göromål på min lista att beta av. Ved-förrådet börjar sina och än är inte vintern slut, så det behöver vi införskaffa. 

Träffade en kloka igår som medgav att min onda rygg delvis kommer av min korpulenta kroppshydda jag lagt mig till med de senaste två åren. Hon visade på en avskalad ryggrad var mitt onda sitter och har sedan tejpat min rygg med chockrosa tejp. It´s like magic! Nå, hon rådde mig att försöka lägga om min dekadenta livsstil lite och således tappa några kilon, samt att stärka mina ryggmuskler med därtill utformade övningar. 

Inte vara ett korpulent skogsrå alltså? Hur många kilon bort?? Jag säger fem! Det måste vara överkomligt. Jag är otroligt dålig på sådant här...men jag skall göra mitt allra bästa! Eller tigga Heike som är så trolldomskunnig om en brygd som löser detta problem medan jag sover ;), haha. På kommande Frejas dag skall jag träffa min livsmedikus (jo tänk att lilla jag fick en egen sådan trots min ringa rang) till vilken jag skall återge råden jag fick om min lilla....vikt. Jag vet att livsmedikus är enig däri, men det är viktigt att denne är medveten om mina förehavanden i livet som påverkar själva min fysiska hälsa. Jag är således i trygga händer.

Jag ser det har fallit snö inatt igen, allt är ännu lite till inbäddat och mjukt. Dags att borsta mitt tilltufsade trollhår och sedan sätta dagens första tassavtryck i snön.

På återseende. 

 

   

Inga kommentarer: