lördag 19 januari 2013

Cykler


Godmorgon alla fina läsare.

Trollkatts vackra salar börjar bli mer och mer likt dagens bloggbild, and I like it! 

Jag är glad att januari strax är över för säga vad man vill om nästkommande månad, men den bringar gnistan åter och i de sydligare delarna av landet börjar det hända saker djupt nere i Moder Jord. 

Allt går i cykler, och jag känner så väl att jag påbörjat en alldeles ny för min egna del. Vad den kommer innebära vet jag inte ännu men det känns bra. Jag har en viss känsla av att 2013 kommer vara ett kunskapens år för mig, positivt alltså. 

Om jag ser tillbaka på de senaste åren så har de bringat så otroligt mycket. Det viktigaste var Månsystrarna och våra 13 fullmånevandringar, så mycket det gav inom alla områden. En av de bästa saker jag gjort. Alla människor jag mött, mitt jobb, alla inre resor. En lång tid av självvald ensamhet, ett bakslag i hälsan, pappas död i ALS och andra älskades ohälsa. 

2013 känns annorlunda. Mitt turtal dessutom. 

Jag ska bara komma ur denna sömnens klor. Skaka denna vinters damm av mina skuldror, låta plaggen falla och naken renas skogens tjärn, Dianas öga, för att ohämmat möta sommarens frodiga dagar och lustfyllda nätter. 

Jag har samlat så ihärdigt, och hållit fast så desperat. Nu är tid att släppa och låta gå, allt jag inte behöver och allt som inte alls gagnar mig. Materiella ting och tankemönster. 

Nu ska jag leka i en liten Morticia-period, vilken jag njuter av, och vem vet vad som sker längre fram?

Ikväll är det älskat umgänge med den vackraste Mir.

Önskar alla en fin dag!   

Inga kommentarer: