torsdag 6 september 2012

Höststorm

Tidiga mornar kräver starkt och hett kaffe. Morgonljuset sipprar in i mina salar och försöker väcka allt och alla. Den vackre ligger stupad i sitt gemak efter hans nattliga bravader, och småtrollen är som alltid morgontrötta och håller honom sällskap i sömnen. 

Vi som blev kvar i salarna sent igår kväll roade oss med att berätta spökhistorier till långt in på natten. En handlade om en besatt människoboning där ett filmteam försökte fånga upp bevis på vad som skedde och fick mer därtill. En annan handlade om det berömda Rose Red, och kvinnan som först bodde där och förde dagboksanteckningar. 

Stackars småtrollen fick jag linda in i en filt och hålla dem tätt tätt i famnen där de tittade fram med skrämda ögon ;).

Jag har som tidigare nämnts bytt ut min silverborste mot en silvernål och det var bekvämt och smidigt att använda sig av den i trollhåret medan spökhistorierna rullade på. Det gick av sig självt. 

Utanför dansar höststormarna i vildsint frenesi, och löven förvandlas från livets frodiga gröna till sömnens koppartoner och gnistrande guld. Här brinner rökelsen och blandar sig med den tunga kaffedoften, och jag är så väldigt nöjd precis där jag är idag. Jag kommer stanna bland bolster och värme idag. Bara byta ut mina drycker och min sysselsättning. Att nyttja de heta källorna ikväll kan jag också tänka mig.

*Mobilfoton*  

Kisses <3 span="span">

(Ja, min html-kod är visst skadad varenda gång nu för tiden...so be it)

Inga kommentarer: