onsdag 22 augusti 2012

Långbord

Godmorgon alla fina läsare . Mitt uppslag är vitt för stunden, men allt är som det skall vara och trollskogen faller på plats igen så småningom. 

Det var en ljuvlig kväll igår, så mycket värme och så mycket Kärlek. Det var uppdukat långbord med väldoftande delikatesser, vilt, fågel, frukter från varmare länder och kryddiga ostar. De gåvor vi bringade föll i god jord, och skapade tindrande ögon och klingande skratt. Självklart hade vi med oss en gåva till mor i huset också, ett ljuvligt kuddvar i satin prytt den gulögde vampyren som står henne närmast. Dottern och födelsedagsbarnet fick sin älskade lyckofigur vid namn Super Mario, både som samlarfigur och som välgjort "gosedjur". Från Orienten hade jag införskaffat nio par lösögonfransar med fjädrar i olika modeganger, även det direkt taget från hennes önskelista. 

Även jag fick en present med mig hem, en skiva där födelsedagsbarnet sjunger två sånger, den ena helt egengjord och båda mycket bra, med god ton i rösten. 

Naturligtvis bjöds det på tårta och uppiggande kaffe vid en senare timme och festen fortskred medan kvällshimlen målades gyllengul bakom berget. 

Vi hade packning när vi kom och vi hade packning när vi gick. Mor i huset envisades med att skicka med oss både mat och onyttigheter. Jag hade gjort en bra kväll så tillvida att jag varit måttlig i mitt intag, och inte skämt ut mig med att rensa bordet. Väl hemma i våra älskade salar så var det tyvärr slut på den karaktären, då jag öppnade den lilla chipspåsen jag fått med mig hem och slukade allt innehåll inom loppet av en timme. 

Intressant nog visade min kropp således vad den verkligen tycker om sådant, och min natt blev utan sömn och med väldigt ont i magregionen. Samt att jag var så där konstigt hungrig igen, som jag ofta är kvällstid då jag äter mycket. Idag är min kropp dessutom extra mycket inflammerad och ond.

Jag har nu min älskade hos mig i två hela dygn, våra salar känns plötsligt lite mer uppfyllda av värme och solglitter. Jag är öppen för vad denna dag bjuder på, och jag tänker njuta av varje sekund. 

2 kommentarer:

Cecilia sa...

Min mage jublar inte heller av kvällsfrossande sv dylik karaktär :( har legat vaken mången natt pga min brist på karaktär och dumhet!
Hoppas du mår bättre!

Trollkatt sa...

Hm, min har som alltid klarat det bra men så har den aldrig någonsin upplevt något annat än vilt frosseri heller. Nu däremot hade det gått två veckor på en mycket mer normal och human kost (och mängd) så då gick det inte. Magen är bra nu, resten av mig njaaaa ;))))